Saya tak pasti adakah saya hamil saya mencuba tes kehamilan tapi tetap negatif saya lewat 2bulan

Adakah Saya hamil

4 Các câu trả lời

saya pernah tak period 2 bulan, bila check negatif. rupanya hormon tak stabil. lepastu period dtg macam biasa 3 bulan. lepas 3 bulan, period lewat 5 hari, bila check alhamdulillah positive. skrg dah pregnant 3 bulan lebih

4t trước

ye saya pun MCM tu sebelum gugur ank pertama tapi nak buat mcm mne tak ade rezeki lagi kan,😪

lewat period 2bulan? sblum nii mmg period stiap bulan ke sis atau x teratur? klau nk ikutt dh lewat 2bulan, confirm pregnant ..

tak teratur sis tapi tak pernah lah sampai lawat sampai mcm ni lawat pun seminggu dua je🥺

Sebelum ni teratur tak priod?

4t trước

dah tapi doktor ckp rahim Sye bengkak doktor ckp mungkin Sy mengandung sebp hari gi klinik awal kot" mengandung doktor ckp le saya pun tak tahu