Ingin bertanya

Adakah positif.. Sbb 3 hari lagi tarikh period...sbb sebelum ni dah 2 kali gugur...#ingintahu

Ingin bertanya
12 Các câu trả lời

hi awak.. sama pernah lalui 2 kali gugur. awak tunggu lg seminggu n retest. kadang 2 minggu missed period baru positive. i keguguran kali kedua tu sbb aktif bersukan. upt negative 2 minggu berturut so ingatkan masatu x pregnant maka aktiflah. pastu minggu ke 3 test positive. tak lama tu gugur. better awak rest badan betul2 skrg ni. jgn buat keje berat. rehat je n nnt test lagi. ada rezeki u jgn risau. doakan my 3rd pregnancy ni

3y trước

tq...semoga semuanya berjalan lancar ...

Ni bacaan selepas berapa min ye sis? Sbb nampak mcm dah lama. Biasanya bacaan upt valid dlm masa 15 min je. Lepas tu dah tk valid. Cuba sis check semula, kalau before 15min dia mmg naik 2 line, insyaallah mmg prngt. Semoga sis ada rezeki 🥰

nanti cuba check lagi pakai upt jenis strip plk, dan ikut masa dlm arahan yg dibagi. sbb nampak upt ni mcm dah kering, takut invalid. berapa minit sis nampak line samar tu

Upt ni mcm dh kering sis, risau invalid. Sy guna upt sllu max 10min saja utk result. Cuba sis tggu lg seminggu and check semula. Semoga ada rezeki sis.

Sya pernah macam ni.. line ke dua sangat pudar.. saya tunggu lagi dua tiga hari baru cek balik..masa tu baru nampak terang..

Tumpang tnya... Sya period 17/2 hbis period 23/2.. Seminggu lps period tu breast sya skit dua2 belah.. Knpa yaa?

hi mommy. nampak macam 2 line tapi apakata kalau mommy check di klinik untuk confirmation 😊

Ni mcm evap line. Seminggu lg buat test semula. Line should appear within less than 5 minute.

Nampak 2 line , tapi masih pudah.. Boleh test 2 minggu lagi..Semoga ada rezeki ❤️

ini dah evaporate..cuba lagi.. tp biasanya mcm ni kalau saya +ve