sy baby dah 3bln 11hari full BF n baru je td first period..

adakah period boleh ganggu hormon susu?

11 Các câu trả lời

kalau saya, memang ganggu production susu bila period. susu jd kurang. jd tiap kali period saya mesti makan atau minum segala apa yg boleh boost susu badan dan buat 2x power pumping untuk dapatkan hasil pam yg sama seperti sebelum period

Klu sy bila waktu period mmg ganggu susu..sis try la dlu apa2 cara yg blh bykkn susu mnum susu ke, horlicks, milk booster..search dlm apps ni..rsanya byk juga org share

yes boleh ganggu sis. kalau sis df teruskan df je macam biasa kalau pam bole try power pumping. n jgn stress² 🤍✨

Boleh but depends on org. Saya period so far tak pernah ganggu milk production

Depends pd org.. Jgn stress, happy2 je.. Water intake kena cukup..

boleh. tapi tak permanent. nanti habis period dia akan back to normal.

4t trước

kalau pam/marmet keluar tak? dah try both sides ke?

sya full bf ank sthun bru dtg period....huhuhu

3t trước

x....rancng scre semulajadi jee ...

boleh, tp teruskan bf elok2 je

4t trước

ntah la sbb sy breast bra size 34 lembik je selalu pam 1oz tp direct feed anak berat kencing elok je

Ya boleh ganggu

tak.