Sakit payudara

Adakah normal kalau payudara sakit macam nak period tapi dari before dapat tahu pregnant? Im in my 6 weeks of pregnancy now. Anyone?

27 Các câu trả lời

Saya boleh syak saya pregnant sbb sakit breast lah. Nak period slalu sakit breast jgk. Tapi dlm 4,5 hari sakit akan period. Tapi bila dh dekat 9hari still sakit jgk, sy check lah upt. Alhamdulillah positive. Time tu pregnant 4w. Sebulan lebih juga la sakit breast

sya pun skrg 7w..dah 1 bln dah sakit sangat kat breast,mcm kena cucuk jarum..ngilu,kembang..mmg sakit..tp sya enjoykan saja..malas sangat guna bra hehe..

Normal, sy rasa sakit breast.. masa tu dah lewat 9 hari period, cek upt rupanya dah pregnant.. alhamdulillah after 7 months ttc

Sy pon ade rs sakit mcm tu...smp kndungan 10week...skng dh kurang...kdng2 je rs sakit tu mai...skng dh 16week..

Ya normal. Saya 5 week da tau pregnant. Sehingga skrg sy da 8 week pregnant masih sakit kat breast

normal sis.. nti lama2 hilang dgn sdri... sabar ya... prubahan hormon tu... susu tgh nk mmbntuk

Normal sis. Saya pun dah 7weeks still ada rasa sakit2. Tapi tak kuas macam 6weeks.

Normal , nnti dah masuk 10w hilang .. tapi nnti dia akn ada jugak nyut2 tu huhuhu

Normal sis, sy pun mcm tu skrg dh msuk 7 week masih rasa sakit payudara😊