Normal ke?

Adakah normal jika scan pada kandungan 6 minggu janya nampak kantung sahaja? #firstbaby

16 Các câu trả lời

inshaaAllah normal sis, saya masa awal awal pregnancy kalau nak scan memang minum air 1.5l sebotol before pergi klinik sebab nak make sure masa scan betul nampak. as long bila dr ukur kantung selari dengan usia kandungan semua baik baik je, take care ya sis

normal 🤗❤️. Ubat KK bagi jangan lupa makan . insyaallah doa yang baik² . Jangan lasak² buat kerja dan jangan angkat yang berat² . 6 minggu kandungan banyakkan berehat dulu .

Doktor ckp saya dah 5 minggu 4 Hari..tdi scan utk pertama kali juga,kantung ade tpi janin dlm tu blm nampk lgi..Masih awal kot,18/2 buat scan lgi..Semoga normal je😊

4y trước

sama la dgn sy 😊.. 18/2 repeat scan

normal sis, masa saya 7 minggu, scan tak nampak ape2, ingatkan ectopic. lepas tu terpaksa refer utk scan dari bawah, lepas tu baru nampak baby 🤭

Normal sis. Dulu sy scan 7w pun x nampak. Doc cakap kantung aje. Kena tggu lagi 2 minggu. Biasa kalau nak nampak cantik scan 8w ke 9w la.

normal. sbb dalam minggu ke 6 tu belum terbentuk semua anggota badan. kalau nmpk pun dia just nmpk bulat jaa

normal. tp rezeki sy 6w dh nmpk kantung dan janin.. mgkin kulit perot sy jenis nipis . skrg dh 24w

Normal sis.. Sy scan 6w nmpk kantung je tp bila doc cri heartbeat dh boleh dgr..

normal sis....sy scan pn gitu..doc suh dtg 2 mggu scan lg...bru npk

yup normal...nnti 8weeks boleh nmpk heartbeat dh...