Bayi 3 minggu tidur mulut terbuka

Adakah normal bayi berusia 3 minggu tidur dalam keadaan mulut terbuka?

3 Các câu trả lời

Sy ada tertengok satu video ni, katanya kalu bayi tidur mulut terbuka, kita kena tolong tutupkan mulut dia, hold dalam 5 saat kalu tak silap..lepas tu lepaskan.. Insya'Allah bayi akan nafas melalui hidung. Bayi sy pun kadang² mulut terbuka ketika tidur, sy buat teknik ni.

1y trước

Sy pun ada tgk video mcm tu tapi tak jadi kat anak sy… sy hold mulut dia still akan terbuka balik lepas tu…

jangan risau sis normal je baby saya kalau tidur menganga tu tandanya lena la tu , cuma perhati je takut2 susu ke air liur tak telan risau tersedak

1y trước

sis boleh refer doktor kdg dgn satu artikel kita boleh jd overthinking , buat masa ni bby dh sbln alhamdulillah ok lg

normal sis. yang tak normal kalo kita tengok pernafasan dia terlalu laju or area bhgian dada terlalu berlekuk

1y trước

Terima kasih utk komen sis… kurang sikit rasa risau😍🥰😘