Demam

Adakah mommy2 yg boleh share demam tiba2 semasa berpantang? Saya hari ke 28 sudah...dlm 3 hari badan rasa mcm seram sejuk seja...segala sendi2 rasa mcm mau tercabut...semalam demam menggigil...makan minum saya mmg seperti biasa dari mula bersalin...breast pun x la juga bengkak...terpaksa juga telan panadol...tu pun ada ok sikit2 seja...sendi2 masih juga sakit x brenti smpi skrg...skrg ni bersalin anak ke4...bersalin yg tiga anak sblm ni x pula pernah rasa mcm ni...

1 Trả lời

Sy bsalin anak no2 dlu pn rsa seram sejukk mcm nk demam... Dlm pantang jgakk... Masa tu saya panaskan urat2 dgn bertungku....