Luka bersalin

Adakah luka bersalin normal akan terkoyak apabila bersama selepas 100hari pantang ? Dan apa tanda tanda luka terkoyak ? Mohon keterangan, terima kasih mommies!

2 Các câu trả lời

x koyak la sis 😂 sebulan luka jahit ok dah. Misi klinik ade check kan. klu ok, jgn risau

2mo trước

Hahaha tula risau sbb ada bersama lepas 100hari tapi rasa pedih kat tempat jahit, tapi cuma sehari je rasa pedih tu. Tapi lepas tu tak pedih dah. Thankyou sis 😂😂

Tk normal kalau terkoyak. Tanda bila buang air, kena air kt tempat tu pedih tk selesa.