Karakter bayi

Adakah karakter ibu semasa hamil mempengaruhi anak atau karakter anak yang mempengaruhi perangai ibu ketika hamil ? Mommies yang dah selamat bersalin perasan tak benda ni hehe

3 Các câu trả lời

Yg sy tau kalau ibu stress time pregnant mmg akan effect anak.. sb yg ni sy byk tgk experience org lain n org2 yg nasihat sy do n dont time pregnant..

kalau perangai Tu susah nk ckp....tp kalau stress ye...sbb level cortisol tinggi akan ganggu chemical otk baby

Hmm takde pulak🤔