Saya 25minggu 3hari & ada bleeding darah pekat seakan akan warna coklat

Adakah ia normal ??? Mommies blh tolong jawab x ? Ada yang perna kena mcm saya ke?

Saya 25minggu 3hari & ada bleeding darah pekat seakan akan warna coklat
5 Các câu trả lời

sy msa pregnant msuk 6minggu kuar drh cmni la.. sy trus pi klinik doctor cek xde masalah.. pastu doctor bgi ubt kuatkan rahim... Alhamdulillah sekarang ank sy dh 1thun 6bln..

Sis ade bersama suami atau ade bt keje berat? Sis better jumpe dr and tnjuk gmbr ni dkt doctor

G Emergency hospital cepat.. sy penah kene. Di tahan wad 5 ari sebab bleeding gitu..

Jumpa doktor ya sis.

xnormal