Boleh ke makan lada hitam dalam usia kandungan baru 5 minggu? Contoh seperti black paper sos?

Adakah ia akan membuat ibu berasa panas atau effect apa apa pada baby?

2 Các câu trả lời

Sy makan masa msuk trimister kdua sist...awal2 trimister xbrani nak ambik..bgus sist tnya doc smada bleh atau x mkan lada hitam tu kalau ragu2☺

Black pepper sos panas. Kurang sesuai nk mkn masa awal2. Sya mkn blackpepper sos masa da masuk trimester ke 2. Tu pon da ujung2 baru berani.

3y trước

saya baru masuk 10 minggu saya baru je lepas makan kadang kita ni tak perasaan semoga baby sihat n takde apa apa