Breast Pump

Adakah breast pump antara barang yang perlu disediakan sebelum bersalin? Bg surirumah #bantujawab #firstmom #34w

4 Các câu trả lời

Saya beli manual breastpump utk standby walaupun memang dah rancang nak fully bf saya surirumah jugak. Semoga dipermudahkan urusan kita mommy 🤲🏻

Boleh pergi instagram mummyzonehq. Diaorang banyak share pasal breast pump yang sesuai. And ada physical store jugak kat Nilai.

saya beli jgk sis kadang klu bengkak susu boleh guna pam supaya xbengkak n bg aliran susu ok

beli manual dh cukup buat standby. no need electric sbb if salah beli, waste money