Terfikir tentang melukis atau berseni?

Adakah anda melukis sewaktu kecil?

7 Các câu trả lời

ya, sy mmg mint sgt melukis, smpai msuk kels psv... mse skola rendh lg da mint nk jd fashion designer, so design bju ptung kerts jela... smpai mmbe amk 1 design sy nk buat bju raya katanya... tp bile da dewasa ni da x reti nk melukis, rse hodoh je lukisn tu... 😅

Ya.. Saya dgn adik beradik mmg minat melukis dari kecik, bila dah besar panjang ada komitmen ni kertas pon dah jadi suram, tangan nak pegang pensel pon kekok dah.. Asyik ketuk keyboard je.. 😂😂

minat melukis dan mewarna . siap ambil bidang seni visual masa belajar

mlukis msa d skola ja😂

Pandai lukis org lidi je

ya... minat sgat2

Kinda.