Terfikir untuk menyanyi?

Adakah anda gemar menyanyi?

12 Các câu trả lời

Sblm tau mengandung mmg nk sgt p kbox,sblm pkp,teringin sgt,heran pn ada,sbb msa remaja dlu xminat dgn kbox ni,smpilh ank ptma. .tp ank k2 ni,mcm2 sy nk. . Smpi skg nk msuk 39 weeks blm trcapai lg masuk kboxx. . Nyanyi2 dkt dapo shj yg dpt. .

Kat mana2 pon menyanyi... Tapi sekadar utk telinga sendiri dengar je.. Nak bg org lain dengar nanti muntah hijau plk... Hahahaha

Suka sgt nyanyi, cuma time trimester 1 dan 2 tu, xdpt nak nyanyi, sbb masa tu mual2 je..... 😆😆

Suka utk diri sendiri dengar jak.. suara xsedap nangis nnt org dengar 😆

Suka,tapi sedar diri suara tak sedap 😅

Time mengandung suka sangat menyanyi...

mnyanyi utk suke2 n release tension...

Klau boring

haha, ya,

gemar