PANDUAN VAKSINASI UNTUK WANITA MENGANDUNG & IBU MENYUSU

Adakah anda dua golongan di atas yang masih lagi sedang memikirkan untuk mengambil vaksinasi?💉 Jom semak panduan di bawah sebagai rujukan anda. *NOTA : LIKE & SIMPAN POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

PANDUAN VAKSINASI UNTUK WANITA MENGANDUNG & IBU MENYUSU
17 Các câu trả lời

fuhh sempat cucuk vaksin 32w5d💪🏻💪🏻....Alhamdulillah ok je xde apa....cucuk att lagi sakit kot😅 kawan2 yg dah vaksin n bersalin pun alhamdulillah baby sihat mummy sihat🥰

3y trước

Samalah, saya pun sabtu ni..berdebar pun ada, tp sbb mostly semua mommy punya feedback di sini sgt positif, insyaAllah untuk kita juga

Alhamdulillah sy dah cucuk first dose. Xde simptom apa2. Just sakit 2 hari je kt tempat cucuk. Semoga sy dan baby okay saja. Btw sy 25w masa cucuk.

3y trước

nurse suruh vaksin ke sis

Sy sabtu ni 33w.. risau juga nak cucuk first dos. Tapi tadi tanya doc, doc kata boleh je, takde masalah.. ada ke kat sini sama mcm saya?

3y trước

ya sama first dos 32 second 37 sbb demam jadi jarakkan sikit second dos demam and kontraction

Alhamdulillah sy dh cucuk vaksin dos pertma..28w..huhu..Alhamdulillah juga kesan smpingn ..tiada..cuma demam2 manja ..huhu

syukur semuanya berjln lancar sy bru smlm dose 1 pfizer bru bersalin menyusukan ank..cuma lenguh2 dtangan.

Saya baru dapat appointment vaksin 27/6 ahad nanti. PPV di Sunway Pyramid. Sekarang baby dah 31w. 😊

syukut dh done dose pertama cucuk vaksin 30w.. next 33w.. pfizer..

Alhamdulillah saya da dpt first dose 16weeks pregnancy🤰🏻🤲🏻

3y trước

Cume tmpt cucuk sakit , tangah lenguh .. esoknya dah hilang🤗

alhamdulillah. 21.6 ni cucuk vaksin. baby 23week

Sya sda ambl vaksin kmrn hamil 31week. 💪😅

3y trước

Alhamdulillah