Mandikan & persiapkan bayi anda?

Adakah anda dapat memandikan dan mempersiapkan bayi anda? Apakah perasaan anda apabila melakukannya?

6 Các câu trả lời

Alhamdulillah,2x ggur 2x sambut sndri.. yg 1st kjdian,sambut sambil ngs²..kjdian kdua,sambut dgn tenang..allah sbaik² perancang..stlle ursan jnin,bgn mlangkah inform kt nurse..sume baik² shj

Ya, saya dapat melakukannya. Rasa sebak, sedih tapi dalam masa yang sama rasa kuat sebab merasa pengalaman yang mcm ni.

alhamdulilah 2x kguguran sy sndri yg smbut . sgt sedih dan stiap mlm smpai subuh tdak dpt tdur memikirkan

tidak. sbb masih ketulan darah gugur minggu ke 6

suami yg uruskn... sy mse tu kena warded..

Rasa proud.