Bayi 4 bulan tak berak 4 hari

Ada yg tahu x punca knapa bayi x membuang.. anak saya fully fm, bby minum susu S26 pink ..perut lembut, kerap kentut cuma x membuang.. #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

Klau perut msih lembut xkeras&baby xnngis tanda kesakitan,tu rsanya ok.Sis cuba kerap letak minyak angin dkt prut,urut2 kn perut&blh cuba bg mnum air suam.Stgh btol kecil.

2y trước

ouhh,, okay terima kasih sis.. sy risau laa jgk slalunya hari2 berak