Gatal ke? Atau x? Bahaya x?

Ada yg tahu x ni kenapa?mul” sikit je last” mkin brtmbh n teruk .. mohon bantuan , anak baru 1bulan 7 hri

Gatal ke? Atau x? Bahaya x?
2 Các câu trả lời

ank sy pn mcm ni aritu..sy gune mandian youbaby utk kulit alhamdullilah.kdg bnyk faktor..jenis material baju..sabun..cuace

3y trước

xlame mne pn..lps ilang merah tu die akn jd cam kesan putih2..tp jgn isau akan ilang..cube lh insyaAllah mgkn serasi jgk dgn ank sis..mandian ni pn tahan je..

g klinik laa puan.. mintak krim. sian bby kan

3y trước

Sy pergi da klinik, dia bg krim candid dgn bedak candid tp makin merebak.. sblm ni dekat celah leher je tp da sampai ke dada