Due date bulan 11

ada yg sama tk due bulan 11 . share la bla due date korang . saya 4/11 harini (rabu) bru msuk (38week) korang pulakkk ?

93 Các câu trả lời

saya 25.11 jangka nye tapi takut bersalin awal dari tarikh..sbb ank pertama pon cm tu juga keluar awal dari tarikh..

4y trước

Lau saya la ngam ngan tarikh tp yg tak tau la

sy 12/11 .. dh bersalin pon pd 21/10 ( 36w 6d) - czer gdm on insulin bby songsang. laluan dh buka 4 cm

4/11 induce.. 38week.. Doakan semoga saya selamat melahirkan cahaya mata sulung dengan mudah.. Aamiin

3/11 ☺️ first baby. Ada sign sakit punggung tp belum serah diri 😁😅

due date sy 4/11, tp xde tanda lagi. semoga Allah permudakan ibu2 bersalin ya.

due 1/11..masih menuggu jugak..harap2 xkne induce😂😂😂

4y trước

nik afifah , dah tk lama dah tu . moga dipermudahkan segala urusan 🤲🥰

due date 21-11-2020.... semoga dipermudahkn segala urusan......

sye 4/11 jgk dh ade rse sakit tpi x kluar tande lgi nk berslin

3/11 masuk 38 mngu , tp 39 mngu lau x besalin agy kena serah diri😊

4y trước

kannn , maken nebes lak😅 inshaAlLah , smoga dpermudah kan sgala ny . . amiiin🤲

sye 14/11 duenya.. klau ank2 sbelum ni sminggu sbelum due da lahir

4y trước

Better awl dri lewt tkut jgk bernk pksa😫