38week 2day

Ada ke mamy2 dlm ni due date 4/11#ingintahu

10 Các câu trả lời

sya 3/11/2021 xda rse ap2 pn .. sakit pn xda perut ngeras pn kdg2 je tu pn mmg jrang2 sgt berlaku .. mcm mna nk branak awal sblom due date x pn beranak msa hri due date tu .. sya tkot kene induce lgpn ni first baby .. x thu rse contraction tu mcm mna nk terang pn belum tentu pndai 😓😓

3y trước

sma la ni hri ni 5 nov xda ap2 tnda pn tmbh 7 hri mcm awak la

Saya 2/11...Moga xkluar awal, mommy ada hal skit perlu settle 🤗 doakan bby kluar time due date dia..🥰 skrg kerap mngeras, pelvic pain, sakit blkg, tulang punggung.. tp bersabar demi baby sulung, dh bertahun tggu 🤩

3y trước

sama la kita 2/11 skrg dok rse sakit kjp kat prot kjp kat pinggang. tggu ctx konsisten sakit makin kuat bru grk pi hosp..

saya 8.11.. perut tak sakit..cume sakit di kemaluan ketika berjalan..kalau ikut kan edd ade 2 minggu lagi..baru je jadi hari ni..next check up khamis ni 28.10.21.. rase nk bgaw nurse sakit sgt huhu

3y trước

smela...sy edd 12/11... ad gdm on diet.. risau gak ni... skang ni da start rasa senggugut bila mlm, sakit pinggang, sakit bawah perut, cirit-birit, kdg loya, bila baring nk tuko posisi pon sakit, berjalan pon sakit kt kelengkang.. arap baby kuo sblom edd.. tkot kne induce... huhu

Saya 6/11 tapi takda tanda lagi. Just pelvic pain bila nak bangun dari duduk and bila baring nak ke kiri ke kanan.

Saya 26/11 tapi dah mula Braxton Hicks daa..Moga dipermudahkan ye sis

Saya 13/11/ tapi dah turun tanda lendir campur darah 😊

saya 5/11 ..tkdk tnda2 lagii..ank first...Hihi

saya 5/11. semoga kita di permudahkan😊

sya 11.11.2021... blum ada tanda2 lgi...

3y trước

sma sis.. sya pun.. sakit celah kelengkang...

sye 29.10..x de pape tanda lagi..