Hi, saya pregnant anak pertama. Soalan saya, boleh ke saya minum air soya kotak seasons dll?

Ada yg kata utk protein tapi boleh buat kulit baby sensitif lepas lahir #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

Hi, saya pregnant anak pertama. Soalan saya, boleh ke saya minum air soya kotak seasons dll?
20 Các câu trả lời

blh minum tp jgn byk2 sis,sy dlu addict minum ni..berat naek 2kg dlm ms smnggu..nurse suh stop tkut gdm..so jgn amal la ye wlaupun dia ckp less sugar..