lahir di hosp swasta

Ada yang tau tak kebiasaannya lahirkan anak dkt hospital swasta anggaran dlm berapa ringgit ya? And kau government berapa ?

2 Các câu trả lời

Swasta range kalau normal dalam 3k ke 8k..kalau czer 5k ke 13k ye sis.. Kalau nak baik amik fpp kat hosp kerajaan..boleh pilih doc jugak..layanan pun best..harga normal dalam 2k ke 3k..kalau czer 4k ke 5k

Swasta 3k. Kalau ada masalah 5k. So better prepare 5k dan lebih. Kalau gov rm100 je kot