Sebab sebab kantung kosong saat mengandung?

Ada yang tahu tak? Punca hamil tp kantung kosong, Sy Google Klu mengandung tp kantung kosong. maksudnya kandungan kita tu tak menjadi.. Dan akan gugur dgn sendirinya

1 Trả lời

blighted ovum.. terjadi sbb bnyk faktor..mgkin sbb prob kromosom.badan kita pandai tau bile dia detect kelainan je proses tu akan stop.mngkin klau persenyawaan terus berlaku bb tu ada masalah masa dlm kandungan or bile d lahirkan.contoh kecacatan.

6mo trước

ooo... tkasih😊