Saya baru 2bulan kenapa rsa macam nk cirit dan sakit perut kdg cm kejang perut ye

Ada yang tahu tak kenapa macam nie

1 Trả lời

rasa mcm nk mati kali nie sbb anak ke 3 sya ngdung nie dah 2bulan..alah teruk tambah keadaan sya ada bio pola...saya rsa kdg perut sakit cm nk cirit tpi tak cirit..kdg perut sakit sebelah kiri cm kejang...alah tak boleh buat apa rsa nk baring je..tenaga tak ada langsung..saya rasa tak tahan dengan alah nie..tak ada ke ubat utk hilangkan mual dan pening2