Scan Detail

ada yang tahu tak? kalau kita pergi scan detail boleh check sekali ke gender baby? ke bayaran asing asing?

5 Các câu trả lời

masa sy scan detail, doktor check gender sekali. tapi depends klinik kot. double confirm dengan klinik yang awak nak pergi tu.

semua sekali dia check awak, saya buat dekat klinik aurora semalam rm99🥰

Smua dia check termasuk jantina juga.

11mo trước

terima kasih!

Tmasuk skali, 108 dkat sonobee

11mo trước

Semua. Dari luar ke dalam. Kepala, otak, ukur air dom otak, tgk mata hidung sumbing ke tak, saluran2 jantung, paru2, perut, ukuran badan kaki tangan kepala, kira brapa jari, air ketuban, tali pusan brapa saluran, uri, gender, tulang belakang

Bolehh :)