EDD 08/08/2024

Ada yang sama tarikh bersalin? Dah ada tanda2 nak bersalin ke?

2 Các câu trả lời

sy 9/8. belum turun tanda tp sakit perut kdg sejam sekali, kdg 2 jam sekali. dan perut asyik mengeras. xtahu nk pergi hospital ke x sbb sakit x regular

2mo trước

same with me 9 august😂blom rasa apaa2 lg,just mild2..tp isau sbb kepala dh at bawah..semoga dipermudahkan urusan2 ibu semua ya

due sy 6/8 tp kmrin 30/7 dh kluar drh + lendir, smpai la harini 01/8 ada kluar lendir.. skit contraction pn dh start rsa cma blm kerap dtg

2mo trước

Kaki bengkak x sis ?