9 weeks pregnancy upt masih tak pekat

Ada yang macam saya tak pregnant dah 2 bulan tapi upt masih detect cair je tak pekat menyala ? Saya hari hari try sebab nak buat journey pregnancy dari upt tu samar sampai cair ii pink sampai la ke pekat merah menyala tapi tulah dah 2 bulan lebih upt masih pudar ii je. Saya memang jenis check hari ii tuk collab tapi tula tak pekat ii juga hm atau hormon dlm sy masih tak tinggi ? Air kencing sy pun cair je. Orang lain pregnant sebulan dah pekat likat dah em. Tapi baby okey je kt dalam cuma upt nie kadang buat overthingking gak risau jd ppe kt bby tu ke #firstmom #bantujawab #ingintahu

9 weeks pregnancy upt masih tak pekat
1 Trả lời

as long as kt dalam ok, ok lah tu. urine ni kita dehydrated baru pekat...tu bahaya. tang 2 line tu. bgantung pd hormon dlm bdn. xperlu check hari2. melainkan awk tiba2 ada spotting ke, ada discharge pelik2

1mo trước

Tula mcm krem ii mcm jentik ii ,tp bpe second hilang sndri. Mual ada time klau bau pun klu org msk pape kt dpur mmg terus msuk dlm lubang hdung kdg bersin kdg sumbat trus hidung😞 kalau bau mnyk yg goreng tu sakit kepala rse sesak nafas pn ada