Ok tak amalkan minyak kelapa dara sepanjang kehamilan?

Ada yang kata kalau ambil minyak kelapa dara sepanjang kehamilan masa nak kena jahit nanti kulit kita jadi macam rapuh. Bersalin mudah, tapi nak jahit tu jadi lama. Betul ke? #ingintahu #seriusnanya #jangandibully

3 Các câu trả lời

Semua tu adalah mitos, kalau minum extra virgin coconut oil x de nya akan mudahkan proses bersalin. Nasihat drpd doctor OG i, patut elakkan minum coconut oil sbb can cause blood thinning especially if have hemorrhage during delivery.

maaf puan sy kurang psti ttg ini dan tiada pnglmn ttg ini..sbb sy bersalin czer😅✌🏻

tak pasti pula sbb selama preggy saya cuma amlkan jus mamariam

1y trước

ok ke sis amalakan jus Mariam? sis amal sampai bersalin ke?