Sakit Paha

Ada yang alami sakit paha yg teramat sgt tak sehingga tak boleh jalan?

2 Các câu trả lời

Kadang2 sebab tak cukup pengambilan calcium semasa baby sedang rapidly growing. Sila minum susu. Sy pernah kena teruk2 punya masa at early 2nd trimester. Kena sciatica. Mmg jalan pon jengket2. Susu je ubat dia untuk kes saya tu.

4y trước

Sy pun baru early 2nd trimester... Tak tahan rasa.. Mcm kena aliran electric bila menapak

Sy dah 32w ni start sakit celah peha. Bila nak bangun dari duduk atau baring, seksa sangat. Macam ada beban dkt peha tu time berjalan.

4y trước

Tu laa. Semua serba tak kena 😅