Tunpang tanya

Ada xmcm sy..selalu rasa nk kencing..rasa berat sgt..bila kencing sikit je..#ingintahu mlm2 bby aktif dok gerak2..lg2 tghmlm..buat sy jd lapar..padahal kandungan sy baru 21 minggu..pinggang dan pungkuk sy jd ngilu..normal ke cmtu😔

8 Các câu trả lời

Saya juga 22 mingggu sist Tpi saya kerap kencing dari awal pregnant lgi, Kerap sangat pi tandas kencing, Tpi dokter kata normal ja

time secondary trimister normal jd start kerap kncg. sbb berat bby tu bg tekanan kt area pundi kncg. rasa ngilu tu pon normal

Normal sy pun mcm to.smpai suami ckp ehh bukn bru kencing ke.sy pun jwb la sush nk bgtau n gmbr kn mcm mne rse asyik nk kncing je

sama sis syaa pon msuk 21w , pkl 1-2pagii bru btul² lenaa,😞 tido skjap ja dh pagii...

ada, saya pun baru alami..kerap sangat kencing😃 kandungan baru 19 minggu 6 hari😅

sy 21w pun gitu. tido xlena. kerap terjaga. da la tido lambat haha

sama la kerap sgt kencing n pert mgeras

Bykkn minum air, takut kencing kotor