Mencari anak angkat terenggAnu

Ada xibu2 yg mengandung tpi xnak anak area terengganu..klau ad pm sy kita bincang.pm0193358676

1 Trả lời

maaf puan..izinkn sy brtya..hmpir stiap kli sy bkk apps akn ada soalan n prmntaan ank angkt dr puan.. puan mmg prlukan ank angkt utk diri sdri ke? why not puan rujuk dkt mana2 organisasi yg menawarkan ank angkt. bukankah lg mudah.

4y trước

oh tdk lah.. sy okey je.. skurg2nya jika ada disini yg ada mslh dgn kehamilan yg tdk sah dan rncg nk beri ank pd yg brhak mreka ada puan. sy fhm keinginan nk zuriat sbb sy sdiri menanti 10thun dah..