pregnant ank kedua, dlm masa yg sama ank sulung bru setahun 3buln

ada x yg sama dgn sy, pregnant lgi masa ank sulung blom 2thun? nk tnya lh sebab sy ni mnyusu bdn pnuh, nk kena benti terus ke mnyusu bdn ni? bru 4minggu preggy, ada effect ke klau ank mnyusu masa tngah awal preggy

14 Các câu trả lời

mcm sy anak 2 tahun stgh masih fully bf. masa tu saya baru tau pregnant 6w. terus paksa stop bf sebab rasa sakit sgt kat rahim

4t trước

3 hari anak ngamok nak juga bf tapi tak tahan sakit. memang terpaksa biar anak melalak². bagi susu kotak fullcream terus diam

kalau tak ada simptom ancaman keguguran, atau doktor suruh berhenti, boleh teruskan.

4t trước

okay nnti sy tnya doc cmne

Dptkan nasihat doctor. Ada org rahim mengecut & gugur. Ada yg okay

4t trước

Moga yg baik2 saja utk sis

Nk tnya klau kita stop bgi susu bdn, breast x bengkak ke?