34 week ..

Hi ada x yg mcm cya skrng klo baby gerak or tendang bahagian miss v sakit...

2 Các câu trả lời

Sama macam saya sis, saya sekarang 34weeks juga. Kalau duduk lama and nak bangun tu rasa sengal sangat miss v. And baby pun suka tendang ke atas sampai terasa senak ke bawah. Saya tanya nurse dia kata normal sebab baby dah dkt bawah. Apa apa pun yang penting mom sihat. Kalau mengganggu tanya nurse/doct tau.

2y trước

ah tuelr kadang² rasa mcm ada benda tajam menyucuk kat area miss v bila dy gerak dn tendang...smpai cya pegang bawa perut😂😂😂

sy 32week,kdg2 terasa mcm tu...kdg terasa mcm ada yg mencucuk-cucuk bhgian bawah...normal kot sbb baby dah membesar n menekan bhgian bawah kita