mengandung

ada x yg mangandung anak x cukup setahun dah mengandung balik?anak baru 9bulan selepas ceaser😕..bahaya x?? makan perancang noriday pun x jalan padahal makan ikut masa#mommybuntu #jangandibully #pregnancy

mengandung
13 Các câu trả lời

sy pun SME sis..bru czer anak prtme dh mennggal klu dia hidup mungkin bru 9bulan saya dh prength dh 3bulan

Kalau ikut nasihat doctor selepas 2 tahun. Tapi kalau da ketentuan nak buat mcm mana. Tawakal je la

xpe.dah rezeki sis