Vaksin vaksin

Ada x sini mommy preggy dah ambil vaksin ? Minta bagi feedback baik2 . Sebab khamis ni turn saya ambil vaksin 27weeks preeggy

86 Các câu trả lời

sy sudah ambik does 1 3hb8, DOS 2 25hb8... alhamdulillah... ok shja...

saya nk ambk vaksin tp misi xbole daftr kan sbb Dh 33w 3day..sedih ye

Alhamdulillah complete.2.dose prifzer..badan OK..baby pun gerak OK

Setiap hari ada soalan yg sama. Sis boleh scroll dan refer. 🙂

ok je tak ade msalah pun. ramai dah momy2 pregnant dah vaksin.

cousin dah ambil vaksin perut 6 bulan..dia kata ok xda masalah

saya bru ambil yg 1st dose smlm.. Alhmdulillah... smua ok...

rzki awk g vaskin , sy bolom panggil lg taw bulan bpe awk daftar

3y trước

Alhamdulillah awk x ade ape2

sy pun sudah masa 18weeks. alhmdlh ok. this week 2nd dose.

alhamdulilah saya jgk suda abis 2nd dose.. skg ne 25week..