Ingin tahu

Ada x sesiapa yg pernah rasa Kram bwah perut belah Kiri, adakah sebab buat kja lebih , atau contraction palsu?? Kndungan 33 mggu, tapi baby gerak jgak, klau jlan dya rasa tetarik sekitar bwah perut Kiri tu, bongkokkan diri bru rsa ok, tpi still Kram #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

sy pun mcm tue juga .. asal jln pegi mne2 mesty sakit kat bawah perut tue .. sy ada tnye dkter juga dy kate normal

2y trước

ohh okok terima kasih ❤️