Uri dbawah

Ada x sape2 yg ada mslh uri d bawah...sy da 23w 2 ari,uri kt bawah...slalu jgk la bleeding..tp xbyk...kalo mcm byk jln,akat brg,slalunya akn bleeding..ni dh 3x bleeding...risau sbnrnya....bleeding je hb drop...😢 ##ingintahu ##pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

kena banyakkan bedrest ye sis..jgn angkat benda berat..kurangkan aktiviti bersama suami bt sementara waktu..cuba sujud lama2 sikit🙂 semoga uri naik balik..slow talk dgn baby