second baby

Ada x sapa2 ada pengalaman CM sy ..baby baru nk masuk 7 bulan dh ada...kcian die

second baby
9 Các câu trả lời

rezeki sis...sy dlu merancang sngat utk anak 2nd, masa berharap nk dpt, tak sangkut2.. stressnya ya ampun... sis jaga diri je la, jgn stress2 k.... in shaa Allah anak2 bawa rezeki

4y trước

Terima kasih sis insyallah aminn

Ade pengalaman..anak 1st baru 5 bln dh pregnant yg 2nd..jarak anak no.1 n 2 1thn1bln 💕

Ada. Anak sulung 3 bln sy dh pregnant ke dua. Ngam2 setahun beza anak sulung & kedua..

Alhamdulillah,rezeki sis Doakan sy semoga ada rezeki memiliki zuriat Aaamiin

4y trước

Sy doakan puan memiliki zuriat

Alhamdulillah. Rezeki sis..

Alhamdulillah rezeki..

Rezeki dpt anak lg

Rezeki tu sis

Tahniah.