Pregnant minggu ke 16

Ada x mummy² yg susah tidur waktu malam? Asyik terbangun jer tengah malam? Tak dapat tidur Lena langsung . Walaupun siang hari keje macam biasa.

11 Các câu trả lời

Saya pon sama. Susah tidur malam juga. Kerap bangun nak terkencing. Lepas dah kencing, dah takleh lelap. Sampai lar pagi. Serba tak kena. Pusing kiri tak kena. Pusing kanan tak kena.

Ye sama saya pun alami benda tu sedangkan sebelum pregnant pukul 10 dah tidur ni masuk 4 bulan terus payah tidur 🥲,any solution tak untuk dapat tidur awal

Saya pun sama. Hari tu tak dapat tidur Dari 1-5am. Almost setiap hari saya Akan terbangun Dari tidur dan tak dapat tidur balik😭

sama sis. saya pun kalau tidur tak lena, asik terjaga + bangun buang air + badan lenguh walaupun baru 16 week.

sy pn mcm tu,kdg berjaga trus xblh tdo balik.sy surirumah je tp siang Mmg xtdo langsung,nk lelap pn xdpt

Saya pun sama. Lesu je bila bangun pagi. Malam memang terjaga setiap jam 😭😭😭

sama saya pun sis payah tidur mlm walaupun siang kerja penat sgt2..

kan ada gerakkan LG x 16 mggu

Ye sis saya pun tak dpt tido

saya. semua tu normal