Susah tidur malam

Normal ke dah 27 minggu ni susah betul nak tidur malam. Kadang tertidur kol 9 malam macam tuh terbangun kol 12 terus tak boleh tidur. Siang pula yang lena tidur. Ada effect apa apa ntah nanti dekat baby. Risau pula rasa

3 Các câu trả lời

kalaw masuk 27 mgu mng bby akan aktif waktu malam apa lagi kita sedang baring...paling aktif mcm saya sudah masuk 31mgu..kdng tidor ayam jak sbb kalaw bby aktif waktu mlm tidor mng terganggu...waktu siang aktif tp x seaktif waktu mlm...itu yg saya alami skng...

Sama la kita, masa 27w ni susah nak tdo. Kalau tlelap pkl 10mlm mmg setiap mlm tu terbangun dr tido pd jam 1 pg - 3 pg.

normal puan, saya pun sama... so saya tidur je bila2 saya rasa ngantuk.