Baby lambat sendawa

Ada x mommy yg ank lmbt sendawa, baby sy kdg sendawa oky kjap je kdg lngsung x sendawa. Ada tips tak? #ingintahu #ingintahu #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

sy xde tips, tp anak sy pun mcm sis, dh tlg dia sendawa, paling lama 20minit sy buat .. then bila cerita kt nurse, dia kata xpe, kita dah buat 10minit cmtu nmpk dia tenang je kan, dh boleh baringkan dh, cuma jgn msuk buai, sbb yg tu lagi boleh buat dia muntah .. mmg ada sesetengah baby, susah nak sendawa ..

ank sy pon susah sendawa tpi kuat kentut ..selagi baby okey tk meragam tkde masalah pon ..