Bernafas laju

Ada x mommy yang trimester ke 2 bernafas laju ? Kalau jalan bnyk sgt mesti nafas laju dan nafas guna mulut . Myb Sbb pakai mask . Tapi malam2 pun bernafas guna mulut jgk . Ada x mommy pengalaman mcm saya ? Atau ni x normal ya ?#firstmom #pleasehelp

3 Các câu trả lời

sama sis .. sya dah 26w pon rasa semput je .. naik tangga jgn dikata laa .. mmg penat smpai nak tarik nafas pon susah .. blm buat kerja dkt rmh lagi ..

Normal je sis . Saya pun start trimester ke 2 pun macam sis . Jalan sikit je pun , tapi macam baru lepas berlari .

Yaa.. saya 15week.. cepat penat bila jalan .. mesti kena rehat jap .. nafas confirm laju..

2y trước

Kan .. samalah .. mengah sgt Kalau pakai mask