Preggy 13++ weeks da rasa pergerakan

Ada x mommies dekat sni yg pregnant 13++ weeks da rasa baby kicking halus? Kerap x korang rasa? Atau mcm hari ni rasa esok x rasa lg..please share siapa yg ada rasa mcm ni? #ingintahu #babykicking #sharepengalaman #seriusnaktahu

3 Các câu trả lời

klu xpenah bsalin...most probably tu angin...sbb otot rahim xpenah mengembang. klu yg penah bsalin dlm 16w blh perasan dah.

Mybe angin kot…mcm awal sgt nk rasa pergerakn tu sbb bby kcil sgt