Thalassemia Beta

ada x mommies boleh bagi tips untuk penghidap thalassemia beta? selalu lemah dan lemas sepanjang masa. saya dah amal pati delima tapi tiada perubahan #adviceplease #firstimemom #darahkurang

1 Trả lời

Jgn berdiri lama jgn org tmpt sesak n panas . Mkn ubt tambah darah , ikan bilis goreng tuu awk gatah je . Hb mzt naik . Sy pembawa talasemia too

7mo trước

terima kasih respon nya pn 🙏🏼 lepas ni belajar makan bilis la sbb sy jenis x berapa minat dengan bilis