Preggy 5weeks

Ada x kt cni scan 5mggu npk kntung je,normal ke#ingintahu #pleasehelp

10 Các câu trả lời

Saya pun sama. scan awal time 5w5d belum nampak kantung. doc cakap normal sebab still awal. just nampak dinding rahim menebal. InsyaAllah nak repeat scan hujung bulan ni time dah 8wk. semoga kandungan kita semua ok 😊

2y trước

faham sangat. risau kan sebab xnampak apa2. harap lepas ni baby behave tunjukkan diri. ada terbaca sebelum pergi scan kena minum air banyak2 & tahan kencing. nak try buat nanti

kecik lagi tu sis 5w.. normal, mmg nampak kantung saje.. tu dah lucky dpt nampak kantung, ada yg tak nampak langsung time 5w.. Previous pregnancy saya, 5w1d nampak kantung & yolk sac saje..

saya first pregnancy scan week 7 da nmpk heartbeat..Mmg cpt..hehe..Tpi ikut juga kpd org kn..Sec ni pun ingt week 7 nk scan,tpi xtau nmpk ke x.Yg pasti week 5and 6 mmg too early

I smlm scan pon dia nampak rahim baru menebal je . Nampak small kantung je . Terlalu kecik sampai out of range . So kena tunggu 3minggu lagi utk repeat scan

Sy pun baru scan yg isnin. Klu ikut size kantung tu baru 5w4d. Doktor suruh dtg lg dua minggu scan blk

Same mcm sy sis lagi 2 minggu repeat scan moga semua nye dipermudahkn

Normal..ikut badan.. biasa klinik mesti suruh repeat 2-3minggu lagi..

kandungan 5week msi terlalu awal,sbb to masih x npk

masih terlalu awal...better 8week..