Perut comel pregnant anak no 2

Ada x kebesaran perut pregnant anak no 1 dan 2 tak sama? Saya pregnant no 2 perut comel. Dah pregnant 22w pon still perut nampak sikit. Org kata xnmpk mengndung pon. Saya suka sbb baju2 sedia ada boleh pakai lagi. Asalkan baby sihat semuanya 🤗

2 Các câu trả lời

Saya masa pregnant anak sulung perut besar Masa anak kedua perut kecik sampai dah cukup bulan nak bersalin pon orang tak perasan

2mo trước

tulaaa. masa anak first besar sungguh mcm pregnant kembar. yg second ni lak perut comel je. org opis pon xperasan saya pregnant 🤭

saya anak first perut kecik jaa ni preg anak no 2 ambik kau dh macam ada tembikai besau dlm perut.

2mo trước

terbalik kita ye. asalkan semua sihat semuanya hehehe