Breastfeeding

ada x kat sini baby tak nak direct bf lepas susu dipam. sampai nangis2 tak nak mnyusu kt kita.. adakah nipples dh bbntuk lain slps dipam mnyebab kn dia xnk direct bf

2 Các câu trả lời

Dlu nurse ada pesan jgn ibu susukan baby pakai botol nnt dia taknak df so awal2 dlu saya bg ayah or adik2 lain susukan baby pakai botol

2y trước

sy x susu kn dia guna botol sis.. sy pam sbb susu banyak sgt.. tp lps sy pam 2 tu bby mcm mrh xnk mnyusu dgn sy

Sy cadangkan puan follow IG Noorfazila bt Abdul Rahman. Banyak info pasal penyusuan.