33 minggu 4 hri

ada x ibu2 yg pernah alami mcm saya,33 minggu da contraction n turun tanda??blh share pengalaman x?

30 Các câu trả lời

normal ke kalau rasa sakit dibahagian kemaluan.. bila nak duduk bercangkung mesti sakit

masa 39 week contraction bersedar lendir+darah.. terus pgi hospital.. cek dh bukaan 1cm

sy mareng baru blik..3cm Kuar tanda blik mula Sb tk sakit baru 33 minggu 3hari

3y trước

34 minggu 5hari sy dah bersalin skrg dh 20 hari berpantang.bby mula2 kne tahan wad 6hari..skrg dh blik umh...Sb masa pregnant sy ad cirit birit..bby on antibiotik 6day...

Sy tga alami skrg ni.. Kadang smpai mengengkang jalan... Slow2 jalan sakitnya kat bawah tuu

As salam..saya 33week 4hari..kepala baby masih songsang..ada sape2 cm saya..blh share pgalaman x..

False contraction mmg slalu sy dpt rasa.. Lama 1jam ke stgh jam pastu xde da hilang..

Ada contraction btr go hospital, check false alarm or mmg dah masa, kdg awal, kdg lmbt

Saya masa 38week pecah air ketuban.. Jam2 pagi.. ... Pegi hospital bukaan Dah 2cm...

33w6d normal ke baby berat 2.1kg?

normal..