31w4d .....

Ada x ibu2 mcm sy bila baby aktif rasa mcm menolak2 kat bahagian ari2..rasa senak sgt..preggy sblm ni xpernah plak mcm ni 😅#seriusnanya

1 Trả lời

sy 36weeks, anak kedua.. mmg lain betul dgn ank prtama, anak prtama dulu sopan jek dlm perut, anak kedua ni ya Tuhan, roller coaster perut mak dia dibuatnya.. kdg smpai trtunduk2 kita dok tahan bila dia start eksesais kaki kearah pundi kencing.. so tabahlah kita bersama2 ye sis..haha

4y trước

sebaya dgn anak kedua sy la ..alhamdulillah baru jgk lepas pampers ..rasa lega dpt lepas pampers sblm bersalin ni😂