Positif covid

Hi, ada x ibu hamil yg ada pengalaman positif covid semasa hamil. Boleh beri cadangan untuk kekal sihat bertenaga?

2 Các câu trả lời

Elakkan hanya duduk dan baring sahaja dalam bilik.. Kekal aktif. Bangun buat kerja rumah mcm biasa. Biar berpeluh. Ambil vitamin c n ubat yg ssuai dgn ibu mgndung. Biasanya positif covid bila awk dh mula berpeluh kuat. Tu tandanya bdn tgh lawan virus

2y trước

tq. ya skrg mmg buat mcm tu. tapi mmg ambil masa utk tidur juga. syukur berpeluh. harap cepat sembuh sja ni.

ye prnh tpi x teruk sgt bnyk mkn syur

2y trước

sya start nak muntah2, mual2